Allt för ditt friluftsliv och dess aktiviteter

När det är dags att bege dig ut på nästa äventyr i vildmarken är det viktigt att du har rätt utrustning. Vare sig du ska ut och jaga eller fiska behöver du ha ordentliga grejer. För dig som gillar att fiska kan du med fördel kombinera fiskandet med andra aktiviteter.

Idag har det blivit alltmer populärt på senare tid att vaska guld. Det är ingen guldrusch som det en gång var i vilda västern. Men det är något som du definitivt skulle kunna syssla med emellan kasten med fiskespöet. Du kan klicka dig vidare här för att hitta mer information och inspiration.

Aktivera dig själv ordentligt

Fortsättningsvis kan du kombinera dina fisketurer med din jakt. Idag finns det jaktmarker som sträcker sig över perfekta fiskehål. Se till att kartlägga olika jaktområden och se om det finns något fint vattendrag som du kan få upp någon god fisk ifrån.

Ha med dig nödvändigheterna

Sist men inte minst är det viktigt att du som är ute i vildmarken mycket har rätt grejer med dig. Du behöver alltid ha med dig någon typ av vass kniv för olika nödsituationer. Det finns alltid användning för en kniv, vare sig det är för matlagning eller för att skära bort något du fastnat i.