Inför nästa fiskeäventyr

Om du är inbiten fiskare så vet du vilken planering som behövs inför nästa fiskeäventyr. Även om det är små förberedelser så kan det löna sig när du väl är på plats och ska fiska. Det gäller att man gör sin hemläxa innan man ger sig iväg.

Kolla upp din utrustning

Att kolla upp din utrustning är viktigt. Kolla upp så alla fiskeredskap fungerar som de ska och att allt är på sin plats i din fiskeväska. Finns det exempelvis kniv och är den i det skick som den bör vara. Om inte så ta en titt hos funstuff.se för att skaffa dig en ny kniv som passar för dina fiskeäventyr. Man kan aldrig ha för många knivar. Likaväl som annan utrustning så är det viktigt att allt är i toppskick när du väl ska ge dig iväg. Så ta en kväll för att gå igenom din utrustning och laga det som behöver lagas och skaffa nytt som saknas eller inte går att laga. Du ska inte behöva stå när du väl är på plats och ska fiks för att laga något som var trasigt.

Hitta nya fiskevatten

Du kanske har dina hemliga plaster som du burkar åka till när du ska fiska. Kanske är det dags att hitta nya fiskevatten att utforska. Åk till den lokala fiskebutiken för att kolla läget och få tips och råd. Se till att skaffa dig så mycket information om de vatten du planerar att fiska i. Kolla in fiskeforumet Fiskesnack.com om vad som skrivs om just de platser som du tänkt besöka. Du kanske även kan hitta helt nya vatten att fiska i som du inte tidigare provat. Ju mer information du får om de vatten som du planerar att fiska desto bättre är det.